Klantverhalen van HydroFLOW

Bekijk hieronder de verschillende klantervaringen met de HydroFLOW oplossing.

Familie Van Leur

Eerste tijd niet noemenswaardig verschil (…dacht ik) Nu alle leidingen schoon in de villa en waren toch zeer aangetast door de kalk. Geiser werkt weer goed. Vaatwasser geen witte kalk aanslag meer. Deur van de douche weer kalk vrij. Ik denk dat je apparaat goed werkt.

Ray van B.

Nog even ter aanvulling van eerder emailcontact. Zoals het er nu uit ziet, doet de HydroFLOW unit zijn werk prima. Een week na installatie heb ik  de plekken waar water eerder kalkvlekken achterliet, goed schoongemaakt.Er is geen kalkvlek meer teruggekomen, ook in de perlators niet. Hoe het binnen in apparatuur er uit ziet kan ik natuurlijk niet beoordelen, maar ik heb er vertrouwen in dat dat er ook goed uit ziet.

Familie Nieuwenhuizen

In februari dit jaar HS 38-C gekocht tegen de kalkaanslag in warmwater apparaten en waterkranen etc. te  voorkomen en op te laten lossen.

Nu, bijna 5 maanden later kan ik u mededelen dat er bij ons zo goed als geen sprake meer is van enige kalkaanslag in alle water gebruikende apparatuur en op de zichtbare delen van kranen en douche koppen enzovoorts.

Heel hartelijk dank voor het bijzonder goed werkende apparaat en wij hopen er nog lang plezier van te mogen hebben.

Simone L.

Het apparaat zit er nu twee maanden op en de resultaten overtreffen de verwachtingen. Had ik gedacht dat er  geen nieuwe kalkaanslag zou ontstaan, nu blijkt ook oude kalkaanslag los te laten. Zo zat er aan de onderzijde van de mengkraan al jaren gele kalkaanslag wat we niet meer weg konden krijgen. Het heeft allemaal losgelaten. Het kunststof stripje onder de douchedeur was helemaal vergeeld en is nu weer als nieuw. In de waterkoker hebben we geen kalkaanslag en vlokken meer. Ik hoop dat de kalkaanslag in het glas van de douchecabine ook nog wegtrekt. U heeft een ongelooflijk product ontwikkeld vind ik.  Wat ik niet weet is hoelang het apparaat meegaat, maar ik hoop natuurlijk heel lang. Mijn vrouw was eerst nogal gereserveerd daarom heb ik pas na drie jaar beslist, maar is helemaal tevreden. Ik hoop dat u veel apparaten verkoopt, ik kan het iedereen aanbevelen

Rob S.

Ik ben erg tevreden over de werking van het anti-kalk apparaatje (HydroFLOW unit). De werking ervan is eigenlijk best simpel te testen.We hebben een snelkoker met in de schenkmond een klein filtertje/zeefje. Dat zeefje zat altijd binnen 3 weken voor 80% vol met kalkdeeltjes.

Ik heb het schoongemaakt net na de installatie van de HydroFLOW unit en we zijn nu 6 weken verder en het is nog steeds "blinkend schoon", zoals dat heet ☺.

Inmiddels hebben we ook een nieuw stoomstrijkijzer; ik verwacht dat dat ook schoon blijft. In het vorige zaten de gaatjes deels verstopt door kalk.

Je ontvangt binnenkort een bestelling van een vriend van me; die op de resultaten van mijn test zat te wachten.

Hartelijke groet,

M. Wijma

HS-38c

Zowel de boiler van de cv ketel als de close-in boiler waren echt totaal vrij van enige kalkaanslag. Ook het elektrische verwarmings element van de close in boiler was totaal schoon. Dit had ik nog nooit gezien. Ook al zit Vriezenveen niet in een gebied van hard water,(9DH) toch kun je duidelijk de sporen van kalk op een verwarmingselement zien als je een toestel uit elkaar haalt. Bijvoorbeeld de wasmachine van mijn schoonmoeder had een sterke kalkaanslag op het verwarmingselement nadat ik dit apparaat uit elkaar had gehaald. Een bewijs dat ook bij mijn apparaten had moeten zijn.

Ik heb de beide boilers aan dhr. Pelled gegeven omdat hij van mij iedereen mag overtuigen dat zijn apparatuur echt werkt.

Natuurlijk is elke installatie anders en zijn er invloeden op het functioneren. Maar bij mij zat de cv-combi-ketel ver van het ontkalkingsapparaat, en toch was de boiler helemaal schoon.

Ik zou iedereen aanraden om een dergelijk apparaat in zijn woning te installeren. Het installeren is heel eenvoudig en de resultaten enorm.

T. Schrijnemakers

HS-38c

We hebben hem ingezet onder de waterboiler in de plaats Zottegem in België. Onze problemen met het water: kalkrijk, kalkvlekken op sanitair, keuken, kalkafzettingen in elektrische apparaten (boiler, koffiezetter, vaatwasser, wasmachine. Een zeer harde laag kalk welke moeilijk te verwijderen is. De leidingen werden nauwer als gevolg van de kalkafzettingen,dus slechts een dun straaltje!

Een jaar geleden plaatste ik de ontharder, na een jaar zijn we dik tevreden! Ik had ook mijn twijfels over dit wondermiddel maar toch doorgezet!

Onze ervaring, Het werkt... Geduld. En kijken naar de kalkafzettingen. Dus over je twijfel heenstappen.

Familie Vissia

HS-38c (2 stuks)

Overigens is de hardheid van ons water in Frankrijk onlangs door een laboratorium onderzocht en vastgesteld op 75 Dh (!!!). Het is fantastisch dat de HydroFLOW unit zelfs dat aan kan. Deze zomer lieten wij onze tevredenheid ook weten aan de familie W. die ons per e-mail vroeg naar onze ervaringen. De heer W. besloot daarop een Hydro Flow bij jullie te bestellen voor zijn huis in Alicante (Spanje).

Z. Boonstra

HS-38c (7 stuks)

Dhr. B. heeft in december 2009 7 apparaten gekocht voor gebruik in een appartementencomplex.

Sinds eind december 2009 heb ik de HS 38 in gebruik en ben er heel tevreden over. Er is veel minder kalkaanslag in de zichtbare delen van apparaten, zoals water- en eierkoker. Op het sanitair is wel sprake van lichte aanslag, die gemakkelijk te verwijderen is.

Later hebben nog 6 bewoners de HS 38 aangeschaft. De heer Pelled was zeer behulpzaam bij de installatie. Heel prettig met hem zaken te doen.

B. van Loo

HS-38c

Sinds een goede maand hebben we de HydroFLOW unit voor huishoudens geïnstalleerd.

We wisten niet echt goed wat te verwachten maar na 2 weken waren de eerste veranderingen merkbaar. Het begon met mijn vrouw die zei dat haar haar zachter was na het wassen, minder kalkaanslag in de douche en op de vaat.

Toegegeven, eerst was ik vrij sceptisch - wat zou ik krijgen voor mijn geld - maar nu moet ik toegeven dat ik mijn geld goed besteed heb. Niets dan lof over dit 'machien'.

Rein v.d. B

HS-38c

Het Hydroflow ontkalkingssysteem levert na het inwerken zichtbaar resultaat. Bijvoorbeeld: de waterkoker heeft na ca. 4 maanden in gebruik nauwelijks nog kalkaanslag

P. Dingemans

HS-38c

Ik heb vorige week een waterontkalker besteld. Ben er tot nu toe zeer tevreden over. Ik merk de werking van de Hydrofow ontkalker, dat het water zachter aanvoelt. En ook is de smaak van het water veel zachter. De thee die ik zet smaakt ook beter. Het is echt een goed apparaat.

T. Brouwers

HS-38c

Het apparaat doet goed zijn werk zover ik kan beoordelen. In het begin dat je hem gebruikt, merk je dat alle kalk los komt. De ketel zat snel weer verstopt door alle stukken kalk. Echter daarna merk je dat je de ketel i.p.v. elk jaar vol zit nu jaren niet meer verstopt raakt door kalk. Dus mijn reactie’s zijn dan ook positief.

M. Emanuel

HS-38c

Enige tijd terug kocht ik bij Maimtec twee waterontharders HydroFLOW unit. De koop verliep eerlijk en correct.

Het product zelf lijkt mij te werken. We hebben onder het aanrecht in de keuken en klein boilertje staan. En deze functioneerde niet goed meer. Ondanks dat het ding nog maar 6 jaar oud is. Met de HydroFLOW unit begon de boiler na 1 week terug weer heet water aan te maken ipv warm water.
Verder merkten we dat bv in de douche de kalkaanslag vlotter te verwijderen is, de kalk hecht zich niet meer. Tot zelfs het verwarmingselement van waterkoker is terug meer blinkend tegenover vroeger wit van de kalk.

De HydroFLOW unit onthardt niet echt, maar maakt de kalk minder schadelijk. De kalk zit in het water maar doet geen kwaad meer aan uw toestellen.

Wij hebben er twee geplaatst omdat de cv-ketel met boiler vooraan ons huis staat en de keukenboiler achteraan op 17 meter van elkaar.

Ik heb voor we besloten te kopen mensen in de stiel er over gesproken. Zij zeiden dat het theoretisch mooi klinkt maar twijfelden over de praktijk. We hebben toch het risico genomen en zien toch dat het goede resultaten oplevert.

Van mij krijgt de Hydroflow een positieve commentaar.

T. Gieling

HS-38c

Ik moet domweg even een berichtje sturen. We hebben nu 2 weken de HydroFlow aangesloten en we zijn erg enthousiast. Ik ben niet opgegroeid in deze omgeving en vind het kraanwater door zijn hoge kalkgehalte niet te drinken. Ik kocht altijd flessen mineraalwater om te drinken. Sinds we de HydroFlow hebben is het water gewoon lekker geworden. Ik koop geen mineraalwater meer!

Ook is er een duidelijk verschil te zien met kringen die achterblijven op het aanrecht. Dat waren altijd meteen echte vlekken en nu zie je ze nauwelijks meer. Wat er in onze elektrische apparaten gebeurt, kan ik helaas niet zien, maar dit geeft me veel vertrouwen dat de HydroFlow daar ook wel zijn uitwerking zal hebben. En dat is met de hardheid van het water hier geen overbodige luxe.

Voorheen hebben we magneten geprobeerd, maar dat hielp echt helemaal niets.

Dit is gewoon super!

Ton S.

HS-38c

Nu 2 1/2 mnd geleden geinstalleerd bij mijn vriendin. Het water is daar erg hard en de levensduur van water verwarmende apparaten erg kort. Kalk afslag op sanitair en machine's.

Waarom dit systeem:

Andere systemen voegen iets chemisch toe, niet mijn voorkeur. De systemen zijn ook een stuk duurder en duurder in onderhoud en gebruik.

Wat merk ik nu na 2 1/2 mnd. Weinig/geen aanslag in douche/bad waterkranen gootsteen etc.(aanslag is melkachtig en zeer dun en gemakkelijk te verwijderen.)In de waterkranen zitten kalkkorrels. Subiet in de waterleiding neemt toe.. (water hoeveelheid). Afwasmachine ... gaatjes in de sproeiers blijven open... (normaal 1x per mnd ontkalken) Wasmachine schuimt heftiger met dezelfde hoeveelheid wasmiddel.

Laat een review achter

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag dan gratis en vrijblijvend naar onze speciale aanbiedingen
Offerte aanvragen
crossmenu